Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Těstoviny v cheddarové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 261 kJ /
3 170 kcal
Bílkoviny139,60 g
– z toho živočišné bílkoviny85,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny54,00 g
Tuky131,40 g
– nasycené80,00 g
– nenasycené34,35 g
–– mononenasycené30,68 g
–– polynenasycené3,68 g
––– omega 31,05 g
Vláknina13,05 g
Cholesterol 332 mg
Sodík 2,49 g
Sůl6,20 g
Sacharidy350,60 g
– cukry26,60 g
––– laktóza17,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,5 0,5 květáku Květák čerstvý
200 g 200 g čedaru (alebo ineho tvrdeho, dobre rozpustneho syra) Čedar 200 g
100 g 100 g parmazanu Parmezán 100 g
čerstvá petrželová nať Petržel nať čerstvá
400-500 g 400-500 g těstovin (penne, alebo kratke makarony, ja som robila vlastne) Těstoviny pšeničné 450 g
200 g 200 g zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.