Nutriční hodnoty (Těstoviny v cheddarové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 261 kJ / 3 170 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 85,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,00 g |
Tuky | 131,40 g |
– nasycené | 80,00 g |
– nenasycené | 34,35 g |
–– mononenasycené | 30,68 g |
–– polynenasycené | 3,68 g |
––– omega 3 | 1,05 g |
Vláknina | 13,05 g |
Cholesterol | 332 mg |
Sodík | 2,49 g |
Sůl | 6,20 g |
Sacharidy | 350,60 g |
– cukry | 26,60 g |
––– laktóza | 17,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,5 0,5 květáku | Květák čerstvý | |
200 g 200 g čedaru (alebo ineho tvrdeho, dobre rozpustneho syra) | Čedar | 200 g |
100 g 100 g parmazanu | Parmezán | 100 g |
čerstvá petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
400-500 g 400-500 g těstovin (penne, alebo kratke makarony, ja som robila vlastne) | Těstoviny pšeničné | 450 g |
200 g 200 g zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |