Nutriční hodnoty (Bramborové rohlíčky k vínu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 909 kJ / 2 368 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,00 g |
Tuky | 168,20 g |
– nasycené | 106,80 g |
– nenasycené | 58,40 g |
–– mononenasycené | 52,40 g |
–– polynenasycené | 6,00 g |
––– omega 3 | 0,82 g |
Vláknina | 10,40 g |
Cholesterol | 510 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 180,00 g |
– cukry | 13,60 g |
––– laktóza | 1,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g vařených brambor ve slupce | Brambor zimní | 200 g |
200 g 200 g hladké mouky (+ na podsypávání) | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
200 g 200 g másla (použila jsem čerstvé máslo na váhu) | Máslo kravské | 200 g |
cca 2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
lžička lžička drceného kmínu | Kmín mletý | |
vajíčko na potření | Vejce slepičí | |
nastrouhaný sýr (ideální je Parmazán pro jeho výraznou chuť) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
hrst hrst sušených rajčat (případně například olivy) | Dužina červeného rajčete sušená |