Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborové rohlíčky k vínu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 909 kJ /
2 368 kcal
Bílkoviny28,40 g
– z toho živočišné bílkoviny1,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,00 g
Tuky168,20 g
– nasycené106,80 g
– nenasycené58,40 g
–– mononenasycené52,40 g
–– polynenasycené6,00 g
––– omega 30,82 g
Vláknina10,40 g
Cholesterol 510 mg
Sodík 6,42 g
Sůl16,00 g
Sacharidy180,00 g
– cukry13,60 g
––– laktóza1,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g vařených brambor ve slupce Brambor zimní 200 g
200 g 200 g hladké mouky (+ na podsypávání) Mouka pšeničná hladká 200 g
200 g 200 g másla (použila jsem čerstvé máslo na váhu) Máslo kravské 200 g
cca 2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
lžička lžička drceného kmínu Kmín mletý
vajíčko na potření Vejce slepičí
nastrouhaný sýr (ideální je Parmazán pro jeho výraznou chuť) Sýr kravský tvrdý 30%
hrst hrst sušených rajčat (případně například olivy) Dužina červeného rajčete sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.