Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ruské vejce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie15 882 kJ /
3 796 kcal
Bílkoviny54,42 g
– z toho živočišné bílkoviny36,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,34 g
Tuky359,39 g
– nasycené49,46 g
– nenasycené272,04 g
–– mononenasycené84,92 g
–– polynenasycené187,11 g
––– omega 34,22 g
Vláknina15,45 g
Cholesterol 1,57 g
Sodík 4,42 g
Sůl12,26 g
Sacharidy79,40 g
– cukry11,58 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 středních brambor typu A Brambor zimní 300 g
1 1 vajíčko natvrdo Vejce slepičí 70 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
malý kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
3 lžíce 3 lžíce hrášku mraženého Hrášek zelený mražený 45 g
380 g 380 g majonézy Majonéza 380 g
3 lžíce 3 lžíce worcestrové omáčky Worcestrová omáčka 45 ml
1 špetka 1 špetka pepře čerstvě umletého Pepř černý
1 kostka 1 kostka bujonu zeleninového Bujón hovězí 10 g
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 okurky sladkokyselé Okurka polní zavařená
4 lžičky 4 lžičky majonézy Majonéza 28 g
na špičku nože na špičku nože soli Sůl mořská
cukr Cukr bílý
4 lžičky 4 lžičky nálevu z okurek Nálev z okurek
pepř mletý Pepř černý mletý
šunka Šunka vepřová vařená
3 3 vejce natvrdo Vejce slepičí 210 g
nať petrželky Petržel nať čerstvá
kapie v oleji Paprika červená čerstvá
kaviár (pokud máte) Kaviár černý solený
3 3 menší sladkokyselé okurky na vějířky Okurka polní zavařená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.