Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vánočka z Pokladů klasické české kuchyně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 379 kJ /
2 481 kcal
Bílkoviny59,96 g
– z toho živočišné bílkoviny13,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,88 g
Tuky89,31 g
– nasycené42,89 g
– nenasycené41,88 g
–– mononenasycené29,98 g
–– polynenasycené11,91 g
––– omega 30,48 g
Vláknina18,53 g
Cholesterol 444 mg
Sodík 1,76 g
Sůl4,33 g
Sacharidy349,99 g
– cukry114,32 g
––– laktóza6,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
230 g 230 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 230 g
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
20 g 20 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 20 g
115 ml 115 ml vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 115 ml
60 g 60 g cukru Cukr bílý 60 g
8 g 8 g vanilkového cukru Cukr vanilkový 8 g
70 g 70 g másla (změklého) Máslo kravské 70 g
4 g 4 g soli Sůl mořská 4 g
5 g 5 g citronové kůry (nastrouhané) Citronová kúra čerstvá 5 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
35 g 35 g rozinek Rozinky 35 g
35 g 35 g mandlí (loupaných) Mandle neloupané 35 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
mandlové lupínky na posypání Mandle loupané
vejce na pomazání Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.