Nutriční hodnoty (Drůbeží játra s penízovkou sametonohou a kořením Adobado)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 404 kJ / 96 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,78 g |
Tuky | 0,37 g |
– nasycené | 0,24 g |
– nenasycené | 0,08 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,05 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 10,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 15,60 g |
– cukry | 5,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 400 d drůbežích jater | Játra kuřecí | |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g houby penízovky sametonohé, nebo jiné | Hřib čerstvý | 100 g |
sušený česnek dle chuti | Česnek sušený | |
1 lžička 1 lžička koření Adobado (obsahuje:směs sušené zeleniny, uzenou papriku, petrželku) | ||
1 větvička 1 větvička rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
čerstvě drcený pepř | Pepř černý | |
olivový olej | Olej olivový | |
1/2 lžíce 1/2 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 7.5 g |
sůl | Sůl mořská |