Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sedlácké vepřové maso)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 302 kJ /
789 kcal
Bílkoviny66,72 g
– z toho živočišné bílkoviny64,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,97 g
Tuky51,80 g
– nasycené22,86 g
– nenasycené26,00 g
–– mononenasycené22,16 g
–– polynenasycené3,84 g
––– omega 30,08 g
Vláknina6,12 g
Cholesterol 155 mg
Sodík 1,76 g
Sůl4,30 g
Sacharidy11,75 g
– cukry2,88 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g vepřové kýty (nebo plece 300-400g) Vepřová kýta 300 g
50 g 50 g uzené slaniny Špek 50 g
olej (nebo sádlo) Olej řepkový
4 kusy 4 kusy žampionů (2-4 kusy) Žampion čerstvý
1/2 plechovky 1/2 plechovky sterilovaných zelených fazolek Fazolky čerstvé
1/2 skleničky 1/2 skleničky zeleninového leča (asi 300 ml) Zelenina směs sterilovaná 100 g
1 lžička 1 lžička mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
1 1 chilli paprička (nebo chilli pasta) Chilli paprička čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý (podle chuti) Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.