Nutriční hodnoty (Vepřové na hrášku (s hříbky))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 503 kJ / 837 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,18 g |
Tuky | 36,45 g |
– nasycené | 12,49 g |
– nenasycené | 18,30 g |
–– mononenasycené | 15,22 g |
–– polynenasycené | 3,08 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 339 mg |
Sodík | 1,14 g |
Sůl | 2,60 g |
Sacharidy | 22,10 g |
– cukry | 5,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového plecka | Vepřová plec | 500 g |
1 1 velká konzerva hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | |
1 hrst 1 hrst sušených hříbků | Hřib sušený | |
1 1 středně velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
2 kuličky 2 kuličky nového koření | Nové koření | |
3 kuličky 3 kuličky pepře | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |