Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové na hrášku (s hříbky))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 503 kJ /
837 kcal
Bílkoviny103,98 g
– z toho živočišné bílkoviny99,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,18 g
Tuky36,45 g
– nasycené12,49 g
– nenasycené18,30 g
–– mononenasycené15,22 g
–– polynenasycené3,08 g
––– omega 30,14 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 339 mg
Sodík 1,14 g
Sůl2,60 g
Sacharidy22,10 g
– cukry5,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového plecka Vepřová plec 500 g
1 1 velká konzerva hrášku Hrášek zelený sterilovaný
1 hrst 1 hrst sušených hříbků Hřib sušený
1 1 středně velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
2 kuličky 2 kuličky nového koření Nové koření
3 kuličky 3 kuličky pepře Pepř černý
sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.