Nutriční hodnoty (Jemná roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 513 kJ / 1 557 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,20 g |
Tuky | 32,71 g |
– nasycené | 7,88 g |
– nenasycené | 15,34 g |
–– mononenasycené | 11,39 g |
–– polynenasycené | 3,95 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 8,90 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 407 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 266,20 g |
– cukry | 207,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g strouhaná jablíčka | Jablko čerstvé | 250 g |
180 g 180 g cukr | Cukr bílý | 180 g |
skořice | Skořice ceylonská | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
8 PL 8 PL hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | 80 g |