Nutriční hodnoty (Tvarohová bábovka dvoubarevná)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 047 kJ / 4 791 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 63,97 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,50 g |
Tuky | 262,74 g |
– nasycené | 154,78 g |
– nenasycené | 94,50 g |
–– mononenasycené | 83,95 g |
–– polynenasycené | 10,55 g |
––– omega 3 | 0,91 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 1,71 g |
Sodík | 635 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 481,83 g |
– cukry | 267,93 g |
––– laktóza | 11,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
250 g 250 g krupicového cukru | Cukr bílý | 250 g |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
3 lžíce 3 lžíce kakaa | Kakao prášek | 75 g |
tuk (na vymazání a vysypání bábovkové formy) | Margarín | |
mouka (na vymazání a vysypání bábovkové formy) | Mouka pšeničná hladká | |
moučkový cukr (na posypání) | Cukr bílý |