Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 006 kJ /
957 kcal
Bílkoviny73,96 g
– z toho živočišné bílkoviny71,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,86 g
Tuky64,84 g
– nasycené35,85 g
– nenasycené23,37 g
–– mononenasycené21,07 g
–– polynenasycené2,30 g
––– omega 30,42 g
Vláknina7,02 g
Cholesterol 390 mg
Sodík 3,54 g
Sůl8,63 g
Sacharidy17,20 g
– cukry8,34 g
––– laktóza0,05 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g jehněčího masa (nakrájené na kostky) Jehněčí kýta 350 g
1 hrnek 1 hrnek řeckého jogurtu Jogurt řecký 5%
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g
1 1 cibule rozmixované spolu na kaši Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 15 g
1 lžíce 1 lžíce česnekovo-zázvorové pasty nebo nakrájené nadrobno
3 lžíce 3 lžíce Ghee nebo másla oleje Ghí 45 g
1 hrnek 1 hrnek pitné vody Voda 250 ml
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
1/2 lžíce 1/2 lžíce mletého koriandru Koriandr list sušený 7.5 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky mleté kurkumy Kurkuma mletá 1.25 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky mletého Cayenského pepře (nebo dle zvyku) Chilli paprička mletá 1.25 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky Garam masaly Garam masala 1.25 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.