Nutriční hodnoty (Roláda ze selecího bůčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 235 kJ / 4 358 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 155,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 155,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 403,56 g |
– nasycené | 127,12 g |
– nenasycené | 210,00 g |
–– mononenasycené | 170,50 g |
–– polynenasycené | 39,50 g |
––– omega 3 | 1,43 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 809 mg |
Sodík | 10,69 g |
Sůl | 26,21 g |
Sacharidy | 25,90 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg selecího bůčku | Vepřový bok | 1000 g |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
Náplň na 1 kg kg masa: (používám pouze libový bůček) | ||
8 lžic 8 lžic studené vody | Voda | 144 ml |
2,5 dkg 2,5 dkg (asi 2 rovné lžičky) soli | Sůl mořská | 25 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
česnek | Česnek čerstvý | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
2 lžíce 2 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 30 g |
strouhanka dle potřeby | Strouhanka pšeničná | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
šunková klobása | Klobása | |
100 g 100 g vepřového sádla | Sádlo vepřové | 100 g |