Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Laciný nedělní oběd)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 631 kJ /
1 107 kcal
Bílkoviny171,80 g
– z toho živočišné bílkoviny167,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,55 g
Tuky10,45 g
– nasycené4,43 g
– nenasycené4,82 g
–– mononenasycené4,09 g
–– polynenasycené0,73 g
––– omega 30,10 g
Vláknina3,60 g
Cholesterol 353 mg
Sodík 3,60 g
Sůl8,75 g
Sacharidy79,60 g
– cukry62,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca. 750 g 750 g hovězího masa Hovězí kýta 750 g
kořenová zelenina Mrkev čerstvá
voda Voda
sůl Sůl mořská
celý černý pepř Pepř černý
nové koření Nové koření
petrželova nať Petržel nať čerstvá
polévkové těstoviny Těstoviny pšeničné
150 g 150 g rajčatového protlaku Protlak rajčatový 150 g
2 PL 2 PL mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
olej Olej řepkový
1 l 1 l vody Voda 1000 ml
2 PL 2 PL cukru Cukr bílý 50 g
1 KL 1 KL soli Sůl mořská 8 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.