Nutriční hodnoty (Laciný nedělní oběd)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 631 kJ / 1 107 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 171,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 167,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,55 g |
Tuky | 10,45 g |
– nasycené | 4,43 g |
– nenasycené | 4,82 g |
–– mononenasycené | 4,09 g |
–– polynenasycené | 0,73 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 353 mg |
Sodík | 3,60 g |
Sůl | 8,75 g |
Sacharidy | 79,60 g |
– cukry | 62,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca. 750 g 750 g hovězího masa | Hovězí kýta | 750 g |
kořenová zelenina | Mrkev čerstvá | |
voda | Voda | |
sůl | Sůl mořská | |
celý černý pepř | Pepř černý | |
nové koření | Nové koření | |
petrželova nať | Petržel nať čerstvá | |
polévkové těstoviny | Těstoviny pšeničné | |
150 g 150 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 150 g |
2 PL 2 PL mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
olej | Olej řepkový | |
1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
2 PL 2 PL cukru | Cukr bílý | 50 g |
1 KL 1 KL soli | Sůl mořská | 8 g |