Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečený okáč s bylinkami, bobkovým listem a česnekem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie202 kJ /
48 kcal
Bílkoviny1,89 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,89 g
Tuky0,13 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,06 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,06 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,41 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy9,45 g
– cukry0,63 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší okáč obecný (800 g)
5 5 polévkových lžic citronové šťávy Šťáva z citrónu
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř (bílý) Pepř černý mletý
4 snítky 4 snítky estragonu Estragon sušený
4 snítky 4 snítky petrželky Petržel nať čerstvá
2 snítky 2 snítky tymiánu Tymián sušený
4-5 4-5 bobkových listů Bobkový list sušený
5 5 polévkových lžic olivového oleje Olej olivový
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku ( množství podle každého) Česnek čerstvý 31.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.