Nutriční hodnoty (Skořicová panna cotta s pomerančem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 196 kJ / 1 003 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,62 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,12 g |
Tuky | 55,87 g |
– nasycené | 35,92 g |
– nenasycené | 16,89 g |
–– mononenasycené | 15,25 g |
–– polynenasycené | 1,64 g |
––– omega 3 | 0,51 g |
Vláknina | 0,80 g |
Cholesterol | 192 mg |
Sodík | 228 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 100,87 g |
– cukry | 98,47 g |
––– laktóza | 20,47 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 ml 500 ml alespoň 30% smetany | Smetana kravská sladká 12% | 500 ml |
80 g 80 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 80 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 4 g |
špetka špetka mleté vanilky | Vanilka prášek | |
2 lžíce 2 lžíce studeného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
2 lžičky 2 lžičky práškové želatiny | Želatina vepřová | 10 g |
dřeň z pomeranče podle chuti | Pomerančové pyré | |
třtinový cukr podle chuti | Cukr třtinový |