Nutriční hodnoty (Zimní salát s červenou rybkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 644 kJ / 632 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 50,62 g |
– nasycené | 13,84 g |
– nenasycené | 29,50 g |
–– mononenasycené | 14,10 g |
–– polynenasycené | 15,40 g |
––– omega 3 | 0,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 653 mg |
Sodík | 545 mg |
Sůl | 1,28 g |
Sacharidy | 5,35 g |
– cukry | 3,80 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g nasolené červené tresky | Treska filet | 100 g |
2 2 vejce vařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
2 stonky 2 stonky jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
4 lžíce 4 lžíce celerových nudliček naložených ve sladkokyselém nálevu | ||
4 lžíce 4 lžíce kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
pepř | Pepř černý |