Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zimní salát s červenou rybkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 644 kJ /
632 kcal
Bílkoviny38,76 g
– z toho živočišné bílkoviny38,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,60 g
Tuky50,62 g
– nasycené13,84 g
– nenasycené29,50 g
–– mononenasycené14,10 g
–– polynenasycené15,40 g
––– omega 30,56 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 653 mg
Sodík 545 mg
Sůl1,28 g
Sacharidy5,35 g
– cukry3,80 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g nasolené červené tresky Treska filet 100 g
2 2 vejce vařená natvrdo Vejce slepičí 140 g
2 stonky 2 stonky jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
4 lžíce 4 lžíce celerových nudliček naložených ve sladkokyselém nálevu
4 lžíce 4 lžíce kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
2 lžíce 2 lžíce majonézy Majonéza 30 g
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.