Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polské pirohy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie11 506 kJ /
2 750 kcal
Bílkoviny162,60 g
– z toho živočišné bílkoviny99,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny63,10 g
Tuky62,40 g
– nasycené15,71 g
– nenasycené30,84 g
–– mononenasycené20,35 g
–– polynenasycené10,49 g
––– omega 30,85 g
Vláknina27,00 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 293 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy371,00 g
– cukry27,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové krkovice Vepřová krkovice 500 g
2 sáčky 2 sáčky kysaného zelí Zelí bílé kvašené
200 g 200 g hub (čerstvé nebo sušené hříbky) Hřib čerstvý 200 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1/2 1/2 bujonu v kostce (nebo vývaru) Bujón hovězí 5 g
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
300 ml 300 ml vroucí vody Voda 300 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.