Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kostelecké jelení maso)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 396 kJ /
1 051 kcal
Bílkoviny68,28 g
– z toho živočišné bílkoviny64,58 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,71 g
Tuky63,47 g
– nasycené34,72 g
– nenasycené26,88 g
–– mononenasycené23,39 g
–– polynenasycené3,49 g
––– omega 30,24 g
Vláknina11,73 g
Cholesterol 227 mg
Sodík 996 mg
Sůl2,42 g
Sacharidy31,15 g
– cukry23,56 g
––– laktóza0,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g jeleního masa Jelení kýta 300 g
40 g 40 g uzené slaniny Špek 40 g
25 g 25 g másla Máslo kravské 25 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 kus 1 kus petržele Petržel kořenová čerstvá
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 kuličky 3 kuličky celého pepře Pepř černý
2 kuličky 2 kuličky nového koření Nové koření
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
2 2 hřebíčky Hřebíček
tymián Tymián sušený
1 lžička 1 lžička octa Ocet lihový 5 ml
1 lžíce 1 lžíce krystalového cukru Cukr bílý 15 g
šťáva z 1/2 citrónu Šťáva z citrónu
1 dcl 1 dcl suchého červeného vína Víno červené suché 100 ml
1 lžička 1 lžička rybízové marmelády Marmeláda z červeného rybízu
1 lžíce 1 lžíce tmavé hotové jíšky Jíška tmavá instantní
sůl Sůl mořská
podle potřeby kousek masoxu nebo hovězí vývar Bujón hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.