Nutriční hodnoty (Kostelecké jelení maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 396 kJ / 1 051 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 64,58 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,71 g |
Tuky | 63,47 g |
– nasycené | 34,72 g |
– nenasycené | 26,88 g |
–– mononenasycené | 23,39 g |
–– polynenasycené | 3,49 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 11,73 g |
Cholesterol | 227 mg |
Sodík | 996 mg |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 31,15 g |
– cukry | 23,56 g |
––– laktóza | 0,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g jeleního masa | Jelení kýta | 300 g |
40 g 40 g uzené slaniny | Špek | 40 g |
25 g 25 g másla | Máslo kravské | 25 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 kus 1 kus petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 kuličky 3 kuličky celého pepře | Pepř černý | |
2 kuličky 2 kuličky nového koření | Nové koření | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
2 2 hřebíčky | Hřebíček | |
tymián | Tymián sušený | |
1 lžička 1 lžička octa | Ocet lihový | 5 ml |
1 lžíce 1 lžíce krystalového cukru | Cukr bílý | 15 g |
šťáva z 1/2 citrónu | Šťáva z citrónu | |
1 dcl 1 dcl suchého červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
1 lžička 1 lžička rybízové marmelády | Marmeláda z červeného rybízu | |
1 lžíce 1 lžíce tmavé hotové jíšky | Jíška tmavá instantní | |
sůl | Sůl mořská | |
podle potřeby kousek masoxu nebo hovězí vývar | Bujón hovězí |