Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Drožďová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie395 kJ /
94 kcal
Bílkoviny7,78 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,78 g
Tuky0,69 g
– nasycené0,29 g
– nenasycené0,34 g
–– mononenasycené0,16 g
–– polynenasycené0,17 g
––– omega 30,00 g
Vláknina9,01 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 54 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy10,98 g
– cukry7,04 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kostka 1 kostka čerstvého droždí (42 g) Droždí pekařské lisované 42 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sádlo Sádlo vepřové
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 plátek 1 plátek celeru Celer bulva čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.