Nutriční hodnoty (Drožďová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 395 kJ / 94 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,78 g |
Tuky | 0,69 g |
– nasycené | 0,29 g |
– nenasycené | 0,34 g |
–– mononenasycené | 0,16 g |
–– polynenasycené | 0,17 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 9,01 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 54 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 10,98 g |
– cukry | 7,04 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kostka 1 kostka čerstvého droždí (42 g) | Droždí pekařské lisované | 42 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sádlo | Sádlo vepřové | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 plátek 1 plátek celeru | Celer bulva čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |