Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pomalu pečený vepřový bok s karotkovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 819 kJ /
4 737 kcal
Bílkoviny195,36 g
– z toho živočišné bílkoviny181,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,11 g
Tuky377,69 g
– nasycené97,81 g
– nenasycené200,70 g
–– mononenasycené161,89 g
–– polynenasycené38,81 g
––– omega 31,71 g
Vláknina46,43 g
Cholesterol 575 mg
Sodík 1,71 g
Sůl3,65 g
Sacharidy115,83 g
– cukry78,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1-1,5 kg 1-1,5 kg libového vepřového boku s kůží Vepřový bok 1250 g
2 lžíce 2 lžíce koření vepřová pečeně Kmín mletý 30 g
1 kg 1 kg karotky Mrkev čerstvá 1000 g
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
2 dl 2 dl 100% mrkvové šťávy Šťáva z mrkve 200 ml
2 dl 2 dl zeleninového vývaru Vývar zeleninový 200 ml
máslová jíška Jíška máslová
sůl Sůl mořská
máslo Máslo kravské
cukr Cukr bílý
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.