Nutriční hodnoty (Pomalu pečený vepřový bok s karotkovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 819 kJ / 4 737 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 195,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 181,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,11 g |
Tuky | 377,69 g |
– nasycené | 97,81 g |
– nenasycené | 200,70 g |
–– mononenasycené | 161,89 g |
–– polynenasycené | 38,81 g |
––– omega 3 | 1,71 g |
Vláknina | 46,43 g |
Cholesterol | 575 mg |
Sodík | 1,71 g |
Sůl | 3,65 g |
Sacharidy | 115,83 g |
– cukry | 78,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1-1,5 kg 1-1,5 kg libového vepřového boku s kůží | Vepřový bok | 1250 g |
2 lžíce 2 lžíce koření vepřová pečeně | Kmín mletý | 30 g |
1 kg 1 kg karotky | Mrkev čerstvá | 1000 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
2 dl 2 dl 100% mrkvové šťávy | Šťáva z mrkve | 200 ml |
2 dl 2 dl zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 200 ml |
máslová jíška | Jíška máslová | |
sůl | Sůl mořská | |
máslo | Máslo kravské | |
cukr | Cukr bílý | |
pepř | Pepř černý |