Nutriční hodnoty (Vepřové steaky s jablky a cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 083 kJ / 259 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,78 g |
Tuky | 1,73 g |
– nasycené | 0,57 g |
– nenasycené | 0,75 g |
–– mononenasycené | 0,09 g |
–– polynenasycené | 0,66 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 15,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 51,30 g |
– cukry | 46,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 větší plátky vepřové krkovičky (ramínko, eventuálně kotlety bez kosti) | Vepřová krkovice | |
3 3 větší nakyslá jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
pepř nebo koření 7 pepřů (Vitana) | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový | |
máslo | Máslo kravské | |
worcester (nemusí být) | Worcestrová omáčka |