Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bůček plněný vinnou nádivkou se špenátem a maďarským kořením)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 402 kJ /
4 398 kcal
Bílkoviny204,53 g
– z toho živočišné bílkoviny202,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,13 g
Tuky382,87 g
– nasycené128,95 g
– nenasycené190,33 g
–– mononenasycené141,25 g
–– polynenasycené49,08 g
––– omega 31,36 g
Vláknina6,50 g
Cholesterol 678 mg
Sodík 3,90 g
Sůl9,05 g
Sacharidy31,50 g
– cukry6,60 g
––– laktóza1,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg bůčku - měla jsem špičku Vepřový bok 1000 g
koření Hungaria dle chuti Koření Argentina
drcený kmín Kmín mletý
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky na zahuštění šťávy Mouka pšeničná hladká 10 g
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
drcený sušený česnek Česnek sušený
vývar nebo voda Vývar hovězí
sůl Sůl mořská
400 g 400 g vytlačené vinné klobásy Klobása vinná 400 g
drcený sušený česnek Česnek sušený
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
mražený listový špenát - množství dle chuti Špenát mražený
1 lžíce 1 lžíce koření Hungaria Koření Argentina
50 ml 50 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 50 ml
strouhanka dle potřeby Strouhanka pšeničná
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.