Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečený celer s kapustou, šunkou a mozzarelou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 904 kJ /
694 kcal
Bílkoviny52,27 g
– z toho živočišné bílkoviny38,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,59 g
Tuky32,01 g
– nasycené5,48 g
– nenasycené23,40 g
–– mononenasycené15,66 g
–– polynenasycené7,74 g
––– omega 31,38 g
Vláknina33,90 g
Cholesterol 369 mg
Sodík 1,96 g
Sůl4,29 g
Sacharidy32,89 g
– cukry14,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 středně velká bulva celeru Celer bulva čerstvá 540 g
200-300 g 200-300 g syrové kapusty Kapusta hlávková čerstvá 250 g
2 kusy 2 kusy koule Mozzarely Mozzarella kravská
150 g 150 g šunky Šunka vepřová vařená 150 g
1/2 1/2 větší cibule Cibule čerstvá 35 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
koření na rajčata Rajče červené čerstvé
1-2 lžíce 1-2 lžíce oleje Olej řepkový 16.5 ml
1 1 vajíčko Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.