Nutriční hodnoty (Zapečený celer s kapustou, šunkou a mozzarelou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 904 kJ / 694 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,59 g |
Tuky | 32,01 g |
– nasycené | 5,48 g |
– nenasycené | 23,40 g |
–– mononenasycené | 15,66 g |
–– polynenasycené | 7,74 g |
––– omega 3 | 1,38 g |
Vláknina | 33,90 g |
Cholesterol | 369 mg |
Sodík | 1,96 g |
Sůl | 4,29 g |
Sacharidy | 32,89 g |
– cukry | 14,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 středně velká bulva celeru | Celer bulva čerstvá | 540 g |
200-300 g 200-300 g syrové kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 250 g |
2 kusy 2 kusy koule Mozzarely | Mozzarella kravská | |
150 g 150 g šunky | Šunka vepřová vařená | 150 g |
1/2 1/2 větší cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
koření na rajčata | Rajče červené čerstvé | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce oleje | Olej řepkový | 16.5 ml |
1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |