Nutriční hodnoty (Polévka z rybího masa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 2 172 kJ / 519 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 54,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,20 g |
Tuky | 3,10 g |
– nasycené | 0,62 g |
– nenasycené | 1,86 g |
–– mononenasycené | 0,46 g |
–– polynenasycené | 1,40 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,48 g |
Sacharidy | 58,40 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g rybí filé | Treska filet | 300 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
máslo | Máslo kravské | |
80 g 80 g mouka hladká | Mouka pšeničná hladká | 80 g |
2 ks 2 ks houska | Houska pšeničná | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
libeček | Libeček čerstvý | |
polévkové koření | Polévkové koření tekuté | |
kmín | Kmín | |
Vegeta | Kořenící směs sypká | |
podle chuti koření na ryby | Grilovací koření |