Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bůčková roláda se špenátem a játry)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie23 120 kJ /
5 526 kcal
Bílkoviny272,31 g
– z toho živočišné bílkoviny254,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,88 g
Tuky466,93 g
– nasycené122,08 g
– nenasycené246,38 g
–– mononenasycené198,55 g
–– polynenasycené47,84 g
––– omega 32,42 g
Vláknina28,90 g
Cholesterol 1,68 g
Sodík 1,70 g
Sůl3,93 g
Sacharidy45,30 g
– cukry19,36 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg přerostlého bůčku Vepřový bok 1500 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
5 5 mrkví Mrkev čerstvá 250 g
4 4 petržele Petržel kořenová čerstvá
1/4 1/4 kedlubny Kedluben čerstvý 45 g
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1/2 l 1/2 l masového vývaru Vývar masový 500 ml
sůl (pokud není slaný vývar) Sůl mořská
200 g 200 g kuřecích jater Játra kuřecí 200 g
400 g 400 g mraženého špenátu Špenát mražený 400 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1/2 lžičky 1/2 lžičky kmínu Kmín 2.5 g
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.