Nutriční hodnoty (Bůčková roláda se špenátem a játry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 120 kJ / 5 526 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 272,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 254,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,88 g |
Tuky | 466,93 g |
– nasycené | 122,08 g |
– nenasycené | 246,38 g |
–– mononenasycené | 198,55 g |
–– polynenasycené | 47,84 g |
––– omega 3 | 2,42 g |
Vláknina | 28,90 g |
Cholesterol | 1,68 g |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 3,93 g |
Sacharidy | 45,30 g |
– cukry | 19,36 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg přerostlého bůčku | Vepřový bok | 1500 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
5 5 mrkví | Mrkev čerstvá | 250 g |
4 4 petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
1/4 1/4 kedlubny | Kedluben čerstvý | 45 g |
1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
1/2 l 1/2 l masového vývaru | Vývar masový | 500 ml |
sůl (pokud není slaný vývar) | Sůl mořská | |
200 g 200 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 200 g |
400 g 400 g mraženého špenátu | Špenát mražený | 400 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky kmínu | Kmín | 2.5 g |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |