Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Aljašská treska v kečupovohořčičné omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 807 kJ /
910 kcal
Bílkoviny148,58 g
– z toho živočišné bílkoviny144,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,58 g
Tuky18,72 g
– nasycené1,79 g
– nenasycené15,18 g
–– mononenasycené9,86 g
–– polynenasycené5,32 g
––– omega 31,70 g
Vláknina6,30 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 1,49 g
Sůl3,68 g
Sacharidy34,80 g
– cukry14,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 filety 4 filety aljašské tresky Treska filet 800 g
250 250 g plátků žampionů Žampion čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
máslo Máslo kravské
3 lžíce 3 lžíce kečupu Kečup sladký 45 ml
3 lžíce 3 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 45 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.