Nutriční hodnoty (Aljašská treska v kečupovohořčičné omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 807 kJ / 910 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 144,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,58 g |
Tuky | 18,72 g |
– nasycené | 1,79 g |
– nenasycené | 15,18 g |
–– mononenasycené | 9,86 g |
–– polynenasycené | 5,32 g |
––– omega 3 | 1,70 g |
Vláknina | 6,30 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 1,49 g |
Sůl | 3,68 g |
Sacharidy | 34,80 g |
– cukry | 14,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 filety 4 filety aljašské tresky | Treska filet | 800 g |
250 250 g plátků žampionů | Žampion čerstvý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
máslo | Máslo kravské | |
3 lžíce 3 lžíce kečupu | Kečup sladký | 45 ml |
3 lžíce 3 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 45 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |