Nutriční hodnoty (Šťáva (omáčka) k masu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 554 kJ / 371 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,05 g |
Tuky | 21,96 g |
– nasycené | 6,97 g |
– nenasycené | 14,33 g |
–– mononenasycené | 8,59 g |
–– polynenasycené | 5,73 g |
––– omega 3 | 0,91 g |
Vláknina | 15,77 g |
Cholesterol | 25 mg |
Sodík | 456 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 24,07 g |
– cukry | 15,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 g 50 g uzeniny | Párek vepřový | 50 g |
50 g 50 g pórku (1 velká hrst) | Pórek čerstvý | 50 g |
10 ks 10 ks cherry rajčátek | Rajčata cherry | 300 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
1/2 1/2 malá cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
250 ml 250 ml studené vody | Voda | 250 ml |