Nutriční hodnoty (Farmářské fazole)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 641 kJ / 3 738 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 191,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 72,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 118,97 g |
| Tuky | 162,44 g |
| – nasycené | 40,86 g |
| – nenasycené | 89,26 g |
| –– mononenasycené | 70,41 g |
| –– polynenasycené | 18,86 g |
| ––– omega 3 | 1,25 g |
| Vláknina | 99,60 g |
| Cholesterol | 230 mg |
| Sodík | 4,70 g |
| Sůl | 10,90 g |
| Sacharidy | 330,23 g |
| – cukry | 74,97 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg bílých fazolí nebo červených | Fazole bílé | 500 g |
| 1/2 kg 1/2 kg uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 500 g |
| 2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| hřebíček | Hřebíček | |
| 2 PL 2 PL plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kečup ostrý | Kečup ostrý | |
| 2 PL 2 PL medu | Med nepasterovaný | 72 g |
| na drobno nakrájené alespoň 4 větší stroužky stroužky česneku | Česnek čerstvý | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| nové koření celé | Nové koření | |
| špetka špetka tymiánu | Tymián sušený |