Nutriční hodnoty (Francouzský citronový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 039 kJ / 3 116 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,99 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,42 g |
Tuky | 144,51 g |
– nasycené | 84,80 g |
– nenasycené | 51,97 g |
–– mononenasycené | 46,11 g |
–– polynenasycené | 5,86 g |
––– omega 3 | 0,56 g |
Vláknina | 9,34 g |
Cholesterol | 1,02 g |
Sodík | 654 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 409,88 g |
– cukry | 247,92 g |
––– laktóza | 1,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
160 g 160 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 160 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
30 g 30 g krupicového cukru | Cukr bílý | 30 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
350 ml 350 ml vody | Voda | 350 ml |
1 1 vanilkový pudink (Zlatý klas) | Puding v prášku | 40 g |
4 lžíce 4 lžíce cukru | Cukr bílý | 100 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
1 1 citronu (šťáva a kůra) | Citrón čerstvý | 90 g |
1 1 vanilkový extrakt | Aroma vanilkové | |
3 3 bílky | Vaječný bílek | 99 g |
3 lžice 3 lžice krupicového cukru | Cukr bílý | 36 g |
3 lžíce 3 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 75 g |
1 lžička 1 lžička solamylu (nebo maizeny) | Bramborový škrob | 5 g |