Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Francouzský citronový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 039 kJ /
3 116 kcal
Bílkoviny39,41 g
– z toho živočišné bílkoviny21,99 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,42 g
Tuky144,51 g
– nasycené84,80 g
– nenasycené51,97 g
–– mononenasycené46,11 g
–– polynenasycené5,86 g
––– omega 30,56 g
Vláknina9,34 g
Cholesterol 1,02 g
Sodík 654 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy409,88 g
– cukry247,92 g
––– laktóza1,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
160 g 160 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 160 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
30 g 30 g krupicového cukru Cukr bílý 30 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
350 ml 350 ml vody Voda 350 ml
1 1 vanilkový pudink (Zlatý klas) Puding v prášku 40 g
4 lžíce 4 lžíce cukru Cukr bílý 100 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
1 1 citronu (šťáva a kůra) Citrón čerstvý 90 g
1 1 vanilkový extrakt Aroma vanilkové
3 3 bílky Vaječný bílek 99 g
3 lžice 3 lžice krupicového cukru Cukr bílý 36 g
3 lžíce 3 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 75 g
1 lžička 1 lžička solamylu (nebo maizeny) Bramborový škrob 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.