Nutriční hodnoty (Bábovka ze žervé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 21 524 kJ / 5 144 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 79,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
Tuky | 278,80 g |
– nasycené | 103,20 g |
– nenasycené | 161,00 g |
–– mononenasycené | 113,30 g |
–– polynenasycené | 47,70 g |
––– omega 3 | 3,44 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 1,36 g |
Sodík | 2,20 g |
Sůl | 5,96 g |
Sacharidy | 544,90 g |
– cukry | 318,80 g |
––– laktóza | 12,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
400 g 400 g žervé | Žervé | 400 g |
300 g 300 g cukru krystal | Cukr bílý | 300 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |