Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bábovka ze žervé)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie21 524 kJ /
5 144 kcal
Bílkoviny109,40 g
– z toho živočišné bílkoviny79,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,00 g
Tuky278,80 g
– nasycené103,20 g
– nenasycené161,00 g
–– mononenasycené113,30 g
–– polynenasycené47,70 g
––– omega 33,44 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 1,36 g
Sodík 2,20 g
Sůl5,96 g
Sacharidy544,90 g
– cukry318,80 g
––– laktóza12,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
250 g 250 g Hery Margarín 250 g
400 g 400 g žervé Žervé 400 g
300 g 300 g cukru krystal Cukr bílý 300 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
tuk na vymazání formy Margarín
hrubá mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.