Nutriční hodnoty (Mleté hovězí maso s mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 080 kJ / 1 692 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 107,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,09 g |
Tuky | 74,15 g |
– nasycené | 22,14 g |
– nenasycené | 44,89 g |
–– mononenasycené | 14,26 g |
–– polynenasycené | 30,62 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 30,11 g |
Cholesterol | 826 mg |
Sodík | 17,43 g |
Sůl | 47,12 g |
Sacharidy | 130,60 g |
– cukry | 22,78 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 500 g |
300 g 300 g mrkve | Mrkev čerstvá | 300 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
majoránka | Majoránka sušená | |
500 ml 500 ml zeleninového bujónu nebo vývaru | Bujón zeleninový | 500 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
máslo | Máslo kravské | |
olej | Olej řepkový |