Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mleté hovězí maso s mrkví)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 080 kJ /
1 692 kcal
Bílkoviny114,45 g
– z toho živočišné bílkoviny107,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,09 g
Tuky74,15 g
– nasycené22,14 g
– nenasycené44,89 g
–– mononenasycené14,26 g
–– polynenasycené30,62 g
––– omega 30,10 g
Vláknina30,11 g
Cholesterol 826 mg
Sodík 17,43 g
Sůl47,12 g
Sacharidy130,60 g
– cukry22,78 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého hovězího masa Hovězí ořez 500 g
300 g 300 g mrkve Mrkev čerstvá 300 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
mletá červená paprika Paprika červená sušená
majoránka Majoránka sušená
500 ml 500 ml zeleninového bujónu nebo vývaru Bujón zeleninový 500 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
máslo Máslo kravské
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.