Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Moravskochodský frgál)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 547 kJ /
2 760 kcal
Bílkoviny70,21 g
– z toho živočišné bílkoviny28,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,15 g
Tuky150,08 g
– nasycené29,95 g
– nenasycené108,97 g
–– mononenasycené77,36 g
–– polynenasycené31,60 g
––– omega 38,77 g
Vláknina16,18 g
Cholesterol 599 mg
Sodík 349 mg
Sůl0,77 g
Sacharidy273,94 g
– cukry60,12 g
––– laktóza14,95 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
30 dkg 30 dkg hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
2 lžíce 2 lžíce hnědého cukru Cukr třtinový 30 g
1,5 dl 1,5 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
1/2 kostky 1/2 kostky droždí Droždí pekařské lisované 21 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 dl 1 dl oleje Olej řepkový 100 ml
200 ml 200 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
3 3 vrchovaté lžíce maizeny Škrob kukuřičný
1 lžíce 1 lžíce jablečného rosolu (viz pozn.)
malá sklenice sklenice sterilovaných půlených švestek Švestky čerstvé
1/2 skleničky 1/2 skleničky jablečných povidel Povidla
1 lžíce 1 lžíce kakaa Kakao prášek 25 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.