Nutriční hodnoty (Hovězí nudličky s vůní uzeného)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 938 kJ / 1 180 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 131,65 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,32 g |
Tuky | 64,88 g |
– nasycené | 20,87 g |
– nenasycené | 35,11 g |
–– mononenasycené | 28,01 g |
–– polynenasycené | 7,10 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 5,72 g |
Cholesterol | 294 mg |
Sodík | 1,53 g |
Sůl | 3,50 g |
Sacharidy | 13,45 g |
– cukry | 4,24 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
550 g 550 g hovězí roštěné | Hovězí roštěnec | 550 g |
100 g 100 g uzeného bůčku (použila jsem domácí z udírny) | Vepřový bok uzený | 100 g |
150 ml 150 ml naložených hříbků (použila jsem ve sladkokyselém nálevu) | Houby zavařené směs | |
1 lžíce 1 lžíce tuku (olej nebo sádlo) | Margarín | 15 g |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 menší červená kapie | Paprika červená čerstvá | |
2 lžičky 2 lžičky uzené papriky (pokud nemáme, použijeme obyčejnou mletou papriku) | Paprika uzená | 10 g |
1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu (kdo nechce, použije pouze sůl) | Bujón zeleninový | 10 g |
špetka špetka mletého pepře | Pepř černý mletý | |
nasekaná zelená petržel | Petržel kořenová čerstvá |