Nutriční hodnoty (Hrušky v"karamelu")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 919 kJ / 937 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,31 g |
Tuky | 9,65 g |
– nasycené | 5,44 g |
– nenasycené | 3,41 g |
–– mononenasycené | 2,18 g |
–– polynenasycené | 1,22 g |
––– omega 3 | 0,31 g |
Vláknina | 23,40 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 223 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 180,43 g |
– cukry | 163,18 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 větších hrušek | Hruška čerstvá | 650 g |
1 1 kyselejší jablko (můžeme vynechat) | Jablko čerstvé | 150 g |
2 2 karamelové pudinky | Puding v prášku | |
3 lžíce 3 lžíce hnědého třtinového cukru | Cukr třtinový | 36 g |
2 lžíce 2 lžíce krystalového cukru | Cukr bílý | 30 g |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
čokoládový toping | ||
šlehačka na ozdobu | Šlehačka 35% |