Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrušky v"karamelu")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 919 kJ /
937 kcal
Bílkoviny20,31 g
– z toho živočišné bílkoviny17,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,31 g
Tuky9,65 g
– nasycené5,44 g
– nenasycené3,41 g
–– mononenasycené2,18 g
–– polynenasycené1,22 g
––– omega 30,31 g
Vláknina23,40 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 223 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy180,43 g
– cukry163,18 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 větších hrušek Hruška čerstvá 650 g
1 1 kyselejší jablko (můžeme vynechat) Jablko čerstvé 150 g
2 2 karamelové pudinky Puding v prášku
3 lžíce 3 lžíce hnědého třtinového cukru Cukr třtinový 36 g
2 lžíce 2 lžíce krystalového cukru Cukr bílý 30 g
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml
čokoládový toping
šlehačka na ozdobu Šlehačka 35%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.