Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s tuňákem a rýží)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 355 kJ /
563 kcal
Bílkoviny11,55 g
– z toho živočišné bílkoviny2,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,45 g
Tuky9,25 g
– nasycené5,73 g
– nenasycené2,81 g
–– mononenasycené2,39 g
–– polynenasycené0,42 g
––– omega 30,09 g
Vláknina4,03 g
Cholesterol 27 mg
Sodík 81 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy106,35 g
– cukry10,23 g
––– laktóza2,85 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 střední čínské zelí Zelí čínské čerstvé
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
1 1 červená kapie Paprika červená čerstvá
1 1 plechovka kukuřice Kukuřice sterilovaná
1 sáček 1 sáček vařené rýže Rýže bílá 125 g
tuňák ve vlastní šťávě Tuňák ve vlastní šťávě
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžička 1 lžička salátových bylinek Petržel nať čerstvá 5 g
3 lžíce 3 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 75 ml
hlávkový salát (červený) Salát hlávkový čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.