Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s tuňákem a rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 355 kJ / 563 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,45 g |
Tuky | 9,25 g |
– nasycené | 5,73 g |
– nenasycené | 2,81 g |
–– mononenasycené | 2,39 g |
–– polynenasycené | 0,42 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 4,03 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 81 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 106,35 g |
– cukry | 10,23 g |
––– laktóza | 2,85 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 střední čínské zelí | Zelí čínské čerstvé | |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
1 1 červená kapie | Paprika červená čerstvá | |
1 1 plechovka kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
1 sáček 1 sáček vařené rýže | Rýže bílá | 125 g |
tuňák ve vlastní šťávě | Tuňák ve vlastní šťávě | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžička 1 lžička salátových bylinek | Petržel nať čerstvá | 5 g |
3 lžíce 3 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 75 ml |
hlávkový salát (červený) | Salát hlávkový čerstvý |