Nutriční hodnoty (Buchta Rafaelo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 22 766 kJ / 5 441 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 72,50 g |
Tuky | 198,87 g |
– nasycené | 165,64 g |
– nenasycené | 19,85 g |
–– mononenasycené | 12,60 g |
–– polynenasycené | 7,25 g |
––– omega 3 | 0,58 g |
Vláknina | 47,50 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 494 mg |
Sůl | 1,88 g |
Sacharidy | 790,75 g |
– cukry | 424,75 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
1,5 hrnku 1,5 hrnku moučkového cukru | Cukr bílý | 375 g |
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 hrnek 1 hrnek kokosu | Kokos strouhaný | 250 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |