Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Buchta Rafaelo)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie22 766 kJ /
5 441 kcal
Bílkoviny98,36 g
– z toho živočišné bílkoviny25,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny72,50 g
Tuky198,87 g
– nasycené165,64 g
– nenasycené19,85 g
–– mononenasycené12,60 g
–– polynenasycené7,25 g
––– omega 30,58 g
Vláknina47,50 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 494 mg
Sůl1,88 g
Sacharidy790,75 g
– cukry424,75 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
1,5 hrnku 1,5 hrnku moučkového cukru Cukr bílý 375 g
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
1 hrnek 1 hrnek vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 hrnek 1 hrnek kokosu Kokos strouhaný 250 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 1 smetana ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
tuk na vymazání formy Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.