Nutriční hodnoty (Kuřecí polévka na čínsko-brněnský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 047 kJ / 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,24 g |
Tuky | 7,91 g |
– nasycené | 1,92 g |
– nenasycené | 3,60 g |
–– mononenasycené | 2,83 g |
–– polynenasycené | 0,77 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 9,34 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 115 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 29,50 g |
– cukry | 5,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí spodní části | Kuře stehno s kůží | |
1 1 mražená směs "Čína" | Zelí bílé mražené | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
sůl | Sůl mořská | |
podravka | Kořenící směs sypká | |
pepř | Pepř černý | |
paprika pálivá | Paprika pálivá | |
provensálské koření | Provensálské koření | |
libeček | Libeček čerstvý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |