Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí polévka na čínsko-brněnský způsob)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 047 kJ /
250 kcal
Bílkoviny12,92 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,24 g
Tuky7,91 g
– nasycené1,92 g
– nenasycené3,60 g
–– mononenasycené2,83 g
–– polynenasycené0,77 g
––– omega 30,04 g
Vláknina9,34 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 115 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy29,50 g
– cukry5,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí spodní části Kuře stehno s kůží
1 1 mražená směs "Čína" Zelí bílé mražené
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
1 1 zelená paprika Paprika zelená čerstvá
sójová omáčka Sójová omáčka Tamari
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
sůl Sůl mořská
podravka Kořenící směs sypká
pepř Pepř černý
paprika pálivá Paprika pálivá
provensálské koření Provensálské koření
libeček Libeček čerstvý
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.