Nutriční hodnoty (Jáhly s povidly a mákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 824 kJ / 1 392 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,80 g |
Tuky | 12,09 g |
– nasycené | 1,31 g |
– nenasycené | 9,80 g |
–– mononenasycené | 2,09 g |
–– polynenasycené | 7,71 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 25,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 111 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 273,05 g |
– cukry | 93,68 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek jáhel | Jáhly | 250 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku vody | Voda | 187.5 ml |
3/4 hrnku 3/4 hrnku rostlinného mléka | Nápoj sójový | 187.5 ml |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
2 lžíce 2 lžíce cukru (nebo odpovídající množství stevie či sladidla) | Cukr bílý | 50 g |
4 lžíce 4 lžíce švestkových povidel | Povidla | 92 g |
mletý mák | Mák modrý mletý | |
moučkový cukr | Cukr bílý |