Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jáhly s povidly a mákem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 824 kJ /
1 392 kcal
Bílkoviny34,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,80 g
Tuky12,09 g
– nasycené1,31 g
– nenasycené9,80 g
–– mononenasycené2,09 g
–– polynenasycené7,71 g
––– omega 30,05 g
Vláknina25,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 111 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy273,05 g
– cukry93,68 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek jáhel Jáhly 250 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku vody Voda 187.5 ml
3/4 hrnku 3/4 hrnku rostlinného mléka Nápoj sójový 187.5 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce cukru (nebo odpovídající množství stevie či sladidla) Cukr bílý 50 g
4 lžíce 4 lžíce švestkových povidel Povidla 92 g
mletý mák Mák modrý mletý
moučkový cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.