Nutriční hodnoty (Housenka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 330 kJ / 4 381 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,13 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,32 g |
Tuky | 258,85 g |
– nasycené | 148,38 g |
– nenasycené | 93,81 g |
–– mononenasycené | 83,75 g |
–– polynenasycené | 10,06 g |
––– omega 3 | 0,96 g |
Vláknina | 5,30 g |
Cholesterol | 2,22 g |
Sodík | 788 mg |
Sůl | 1,71 g |
Sacharidy | 425,75 g |
– cukry | 247,05 g |
––– laktóza | 24,05 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
220 g 220 g krystalového cukru | Cukr bílý | 220 g |
150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
trochu trochu citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | |
1 kostka 1 kostka másla | Máslo kravské | 250 g |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
450 ml 450 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 450 ml |
moučkový cukr dle chuti (cca 150 g) | Cukr bílý | |
červené potravinářské barvivo | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
zelené potravinářské barvivo | E142 - Zeleň S | |
piškoty | Piškoty | |
čokoláda na vaření | Čokoláda hořká 40% | |
lentilky | Bonbon čokoládový | |
černý pendrek | Lékořice pendrek | |
jahůdkové bonbóny (maliny) | Bonbon ovocný | |
jahodový džem | Marmeláda jahodová |