Nutriční hodnoty (Kotlety v cidru s jablky a šalvějí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 642 kJ / 631 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,30 g |
Tuky | 20,74 g |
– nasycené | 11,19 g |
– nenasycené | 8,21 g |
–– mononenasycené | 6,54 g |
–– polynenasycené | 1,67 g |
––– omega 3 | 0,43 g |
Vláknina | 8,20 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 198 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 61,20 g |
– cukry | 43,70 g |
––– laktóza | 5,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
2 2 jablka nakrájená na osminky | Jablko čerstvé | 300 g |
1 lžička 1 lžička čerstvé nebo 1/2 lžičky sušené šalvěje | ||
250 ml 250 ml cidru | Víno bílé polosladké | 250 ml |
trochu trochu olivového oleje | Olej olivový | |
trochu trochu másla na opékání | Máslo kravské | |
2 lžičky 2 lžičky hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 10 g |
asi 150 ml asi 150 ml smetany nebo tekuté šlehačky | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |