Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Perkelt z divočáka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 082 kJ /
1 215 kcal
Bílkoviny199,34 g
– z toho živočišné bílkoviny194,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,87 g
Tuky15,89 g
– nasycené4,10 g
– nenasycené10,43 g
–– mononenasycené5,43 g
–– polynenasycené5,00 g
––– omega 30,62 g
Vláknina14,50 g
Cholesterol 396 mg
Sodík 419 mg
Sůl0,97 g
Sacharidy33,40 g
– cukry20,53 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,75-1 kg 0,75-1 kg kýty z divočáka Kanec kýta 879.9999952316284 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
1 lžíce 1 lžíce sladké mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 15 g
2 2 zelené papriky Paprika zelená čerstvá
2 dcl 2 dcl červeného suchého vína Víno červené suché 200 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.