Nutriční hodnoty (Perkelt z divočáka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 082 kJ / 1 215 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 199,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 194,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,87 g |
Tuky | 15,89 g |
– nasycené | 4,10 g |
– nenasycené | 10,43 g |
–– mononenasycené | 5,43 g |
–– polynenasycené | 5,00 g |
––– omega 3 | 0,62 g |
Vláknina | 14,50 g |
Cholesterol | 396 mg |
Sodík | 419 mg |
Sůl | 0,97 g |
Sacharidy | 33,40 g |
– cukry | 20,53 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,75-1 kg 0,75-1 kg kýty z divočáka | Kanec kýta | 879.9999952316284 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
1 lžíce 1 lžíce sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
2 dcl 2 dcl červeného suchého vína | Víno červené suché | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |