Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s romadurem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 431 kJ / 581 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,99 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,50 g |
Tuky | 28,43 g |
– nasycené | 8,91 g |
– nenasycené | 12,30 g |
–– mononenasycené | 10,05 g |
–– polynenasycené | 2,25 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 4,45 g |
Cholesterol | 798 mg |
Sodík | 2,88 g |
Sůl | 6,78 g |
Sacharidy | 43,55 g |
– cukry | 9,05 g |
––– laktóza | 7,05 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 střední brambory | Brambor zimní | 200 g |
1 1 Romadur | Romadur 40 % t. v s. | |
2 lžičky 2 lžičky koření na americké brambory | Grilovací koření | 10 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
150 ml 150 ml plnotučného mléka | Mléko kravské plnotučné 3,5% | 150 ml |