Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ananasové řezy se třemi náplněmi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 223 kJ /
4 355 kcal
Bílkoviny43,02 g
– z toho živočišné bílkoviny16,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,22 g
Tuky168,68 g
– nasycené49,90 g
– nenasycené110,14 g
–– mononenasycené81,25 g
–– polynenasycené28,89 g
––– omega 38,80 g
Vláknina12,80 g
Cholesterol 216 mg
Sodík 372 mg
Sůl1,56 g
Sacharidy624,90 g
– cukry428,80 g
––– laktóza22,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
250 g 250 g cukru Cukr bílý 250 g
1 dl 1 dl horké vody Voda 100 ml
1 dl 1 dl oleje Olej řepkový 100 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
tuhý sníh ze 4 bílků Vaječný bílek
( 4 4 žloutky)
pár kapek kapek mandlové tresti nebo nahradíme část vodu malým panákem Amareta asi 0,3 dl Aroma mandlové
600 g 600 g zakysané smetany 16% tuku Smetana kravská zakysaná 12% 600 ml
4 lžíce 4 lžíce cukru moučka Cukr bílý 100 g
1 1 krém Olé s vanilkovou příchutí
1 1 ztužovač zastudena (Dr. Oetker) Ztužovač šlehačky
4 lžíce 4 lžíce ananasového kompotu (rozmixovat) Ananas zavařený
( 200 ml 200 ml šťávy z ananasového kompotu)
6 lžic 6 lžic Nugety Pomazánka z lískových ořechů
6 lžic 6 lžic rybízového džemu rozmíchaného s Džem z červeného rybízu 90 g
1 dcl 1 dcl portského vína (zde Kahor, můžete použít i víno portského typu) Víno portské 100 ml
skořice na dozdobení Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.