Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ryba v křehkém těstě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 824 kJ /
2 348 kcal
Bílkoviny55,38 g
– z toho živočišné bílkoviny9,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,00 g
Tuky97,56 g
– nasycené56,42 g
– nenasycené36,30 g
–– mononenasycené29,60 g
–– polynenasycené6,70 g
––– omega 30,73 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 514 mg
Sodík 107 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy306,10 g
– cukry20,80 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
1 lžíce 1 lžíce škrobové moučky (Solamyl, Gustin, maizena a pod.) Bramborový škrob 15 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
lžička lžička soli Sůl mořská
120 120 ml vody (musela jsem trošku přidat, asi jsem měla malé vajíčko) Voda
rybí filety - měla jsem pangase, ale může být jakákoliv ryba, neměla by mít kosti Treska filet
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
citronová šťáva Šťáva z citrónu
směs provensálských bylinek Provensálské koření
vejce na potření Vejce slepičí
sezamová semínka na posypání (nebo jiná) Sezam loupaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.