Nutriční hodnoty (Hrachová polévka II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 784 kJ / 1 860 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,48 g |
Tuky | 136,27 g |
– nasycené | 53,98 g |
– nenasycené | 69,73 g |
–– mononenasycené | 57,74 g |
–– polynenasycené | 11,99 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 40,65 g |
Cholesterol | 145 mg |
Sodík | 1,79 g |
Sůl | 4,25 g |
Sacharidy | 79,40 g |
– cukry | 32,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřových žebírek | Vepřová žebra | 500 g |
100 g 100 g špeku (čerstvého) | Špek | 100 g |
1 1 cibule (velká) | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 pórek (menší) | Pórek čerstvý | |
1 plátek 1 plátek celeru | Celer bulva čerstvá | |
1 1 mrkev (větší) | Mrkev čerstvá | 50 g |
500 g 500 g hrášku (loupaného) | Hrášek zelený | 500 g |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
hřebíček | Hřebíček | |
2 l 2 l vody | Voda | 2000 ml |
uzenina | Párek vepřový |