Nutriční hodnoty (Kuřecí nudličky s červeným (růžovým) pepřem a gorgonzolou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 284 kJ / 546 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 85,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 20,00 g |
– nasycené | 11,63 g |
– nenasycené | 6,95 g |
–– mononenasycené | 5,83 g |
–– polynenasycené | 1,12 g |
––– omega 3 | 0,82 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 247 mg |
Sodík | 253 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 5,70 g |
– cukry | 5,70 g |
––– laktóza | 5,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuřecí prso | Kuře prso | 350 g |
řapíkatý celer | Celer řapíkatý | |
červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
pórek nebo jarní cibulka | Pórek čerstvý | |
2 PL 2 PL gorgonzoly | Gorgonzola | |
cca 150 ml 150 ml smetany s mlékem (nebo jenom smetany, či obráceně) | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
1 KL 1 KL celý červený pepř podrcený nahrubo v hmoždíři | Pepř černý | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |