Nutriční hodnoty (Kuřecí maso dobré hospodyně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 938 kJ / 702 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,37 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,98 g |
Tuky | 32,92 g |
– nasycené | 19,46 g |
– nenasycené | 11,10 g |
–– mononenasycené | 9,42 g |
–– polynenasycené | 1,68 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 18,50 g |
Cholesterol | 585 mg |
Sodík | 194 mg |
Sůl | 0,44 g |
Sacharidy | 63,06 g |
– cukry | 17,36 g |
––– laktóza | 1,96 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
200 g 200 g brambor | Brambor zimní | 200 g |
100 g 100 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
100 g 100 g karotky | Mrkev čerstvá | 100 g |
100 g 100 g mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 100 g |
8 8 žampionů | Žampion čerstvý | |
2-3 lžíce 2-3 lžíce smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 62.5 ml |
sůl | Sůl mořská |