Nutriční hodnoty (Hruškový salát s ořechy v karamelu a gorgonzolou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 913 kJ / 696 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,35 g |
Tuky | 39,01 g |
– nasycené | 25,44 g |
– nenasycené | 12,95 g |
–– mononenasycené | 11,35 g |
–– polynenasycené | 1,61 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 9,75 g |
Cholesterol | 132 mg |
Sodík | 575 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 54,33 g |
– cukry | 46,21 g |
––– laktóza | 1,41 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2-3 2-3 větší pevné hrušky | Hruška čerstvá | 325 g |
2 2 pomeranče - šťáva | Pomeranč čerstvý | |
1 hrst 1 hrst vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
100 g 100 g Gorgonzoly | Gorgonzola | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce přírodního cukru | Xylitol | 15 g |