Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hruškový salát s ořechy v karamelu a gorgonzolou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 913 kJ /
696 kcal
Bílkoviny18,09 g
– z toho živočišné bílkoviny16,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,35 g
Tuky39,01 g
– nasycené25,44 g
– nenasycené12,95 g
–– mononenasycené11,35 g
–– polynenasycené1,61 g
––– omega 30,41 g
Vláknina9,75 g
Cholesterol 132 mg
Sodík 575 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy54,33 g
– cukry46,21 g
––– laktóza1,41 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2-3 2-3 větší pevné hrušky Hruška čerstvá 325 g
2 2 pomeranče - šťáva Pomeranč čerstvý
1 hrst 1 hrst vlašských ořechů Vlašské ořechy
100 g 100 g Gorgonzoly Gorgonzola 100 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce přírodního cukru Xylitol 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.