Nutriční hodnoty (Husí játra na cidru s jablkovou rýží se šafránem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 061 kJ / 2 166 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 110,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,44 g |
Tuky | 81,54 g |
– nasycené | 48,54 g |
– nenasycené | 26,91 g |
–– mononenasycené | 23,74 g |
–– polynenasycené | 3,17 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 11,60 g |
Cholesterol | 2,60 g |
Sodík | 467 mg |
Sůl | 1,06 g |
Sacharidy | 207,74 g |
– cukry | 41,44 g |
––– laktóza | 0,64 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g husích jater | Játra husí | 500 g |
120 ml 120 ml cidru | Víno bílé polosladké | 120 ml |
200 g 200 g rýže ( měla jsem Basmati ) | Rýže bílá | 200 g |
špetka špetka šafránu | Šafrán sušený | |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
olivový olej | Olej olivový | |
čerstvě mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
sůl | Sůl mořská |