Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Husí játra na cidru s jablkovou rýží se šafránem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 061 kJ /
2 166 kcal
Bílkoviny125,50 g
– z toho živočišné bílkoviny110,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,44 g
Tuky81,54 g
– nasycené48,54 g
– nenasycené26,91 g
–– mononenasycené23,74 g
–– polynenasycené3,17 g
––– omega 30,34 g
Vláknina11,60 g
Cholesterol 2,60 g
Sodík 467 mg
Sůl1,06 g
Sacharidy207,74 g
– cukry41,44 g
––– laktóza0,64 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g husích jater Játra husí 500 g
120 ml 120 ml cidru Víno bílé polosladké 120 ml
200 g 200 g rýže ( měla jsem Basmati ) Rýže bílá 200 g
špetka špetka šafránu Šafrán sušený
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
olivový olej Olej olivový
čerstvě mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.