Nutriční hodnoty (Kapusta zapečená s uzeným a bulgurem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 263 kJ / 541 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,08 g |
Tuky | 23,34 g |
– nasycené | 5,69 g |
– nenasycené | 10,84 g |
–– mononenasycené | 8,46 g |
–– polynenasycené | 2,37 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 19,60 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 416 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 39,90 g |
– cukry | 12,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 hlávky 1/2 hlávky kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 350 g |
nakrájené vařené uzené maso (může být i ze žeber) | Vepřová plec uzená | |
1 hrst 1 hrst bulguru | Pšeničný bulgur | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
majoránka | Majoránka sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
strouhanka na vysypání formy | Strouhanka pšeničná |