Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapusta zapečená s uzeným a bulgurem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 263 kJ /
541 kcal
Bílkoviny36,12 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,08 g
Tuky23,34 g
– nasycené5,69 g
– nenasycené10,84 g
–– mononenasycené8,46 g
–– polynenasycené2,37 g
––– omega 30,08 g
Vláknina19,60 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 416 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy39,90 g
– cukry12,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 hlávky 1/2 hlávky kapusty Kapusta hlávková čerstvá 350 g
nakrájené vařené uzené maso (může být i ze žeber) Vepřová plec uzená
1 hrst 1 hrst bulguru Pšeničný bulgur
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
majoránka Majoránka sušená
sůl Sůl mořská
sádlo Sádlo vepřové
strouhanka na vysypání formy Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.