Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koprová omáčka s vejci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 572 kJ /
1 810 kcal
Bílkoviny31,79 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,75 g
Tuky155,77 g
– nasycené82,18 g
– nenasycené67,95 g
–– mononenasycené54,52 g
–– polynenasycené13,43 g
––– omega 34,01 g
Vláknina1,50 g
Cholesterol 397 mg
Sodík 329 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy69,41 g
– cukry33,74 g
––– laktóza31,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 lžic 5 lžic hladké mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
3 lžic 3 lžic oleje Olej řepkový 33 ml
500 ml 500 ml plnotučného mléka Mléko kravské plnotučné 3,5% 500 ml
1 kelímek 1 kelímek smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
3 lžíce 3 lžíce přepuštěného máslo Máslo kravské 30 g
500 ml 500 ml hovězí vývar podle chuti Vývar hovězí 500 ml
ocet Ocet lihový
čerstvý kopr (nebo sterilovaný) Kopr nať čerstvý
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý
vejce (uvařená natvrdo) Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.